profilmko.png

V.TAKTIKOS&SYNERGATES

taktikosksynergates.jpg 

koinethel1.jpg

econsultant.jpg 
komvos2.png 

diathe.jpg
 
 

kladis2.jpg 
   Παραδοσιακά & Βιολογικά
        Προϊόντα Κρήτης

Statistics

OS: Linux g
PHP: 5.2.17
MySQL: 5.5.51-38.2
Ώρα: 04:42
Caching: Disabled
GZIP: Disabled
Μέλη: 11
Νέα: 859
Σύνδεσμοι: 5

__1.jpg

Αγρόκτημα Κατσαρός

un.jpg 

  Πράσινη Ανάπτυξη για Όλους

prasini2.jpg

Εθελοντές Δημοσιογράφοι

ethelontes.jpg

  Κοινότητα εθελοντών  διαδικτύου

diadiktio.jpg

         

          Μ.Κ.Ο. Ερύμανθος

erymanthosmko.jpg


 
ΚΛΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ - ΕΡΕΥΝΕΣ - ΜΕΛΕΤΕΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
3ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 69, ΑΘΗΝΑ
2108226562 - 6972448046 
Εκτύπωση E-mail

Δεκάδες δισ. διατίθενται από Ε.Ε. για στήριξη μικρών επιχειρήσεων αλλά δεν ρίχνονται στην αγορά

Με τον πίθο των Δαναΐδων μοιάζει η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα από τα διαρθρωτικά ταμεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Αν και τα τελευταία χρόνια είναι διαθέσιμα για την ελληνική οικονομία δεκάδες δισ. ευρώ, λίγα τελικώς φτάνουν στην πραγματική οικονομία. Η εύκολη ερμηνεία, με δεδομένο το βεβαρημένο ιστορικό της ελληνικής δημόσιας διοίκησης, είναι ότι κάπου... χάνονται στον δρόμο. Ωστόσο, όπως διαπιστώνει η ίδια η Κομισιόν, αλλά και το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο, ένας από τους πλέον καθοριστικούς παράγοντες είναι οι αγκυλώσεις της νομοθεσίας και η γραφειοκρατία, που εμπόδισαν τη ροή των χρημάτων από τα διαρθρωτικά ταμεία προς τις ελληνικές ΜμΕ και την περίοδο προ κρίσης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκτύπωση E-mail

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Ορισμός

Ο όρος Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αναφέρεται στις ενέργειες των επιχειρήσεων που αποσκοπούν στη συμβολή αντιμετώπισης περιβαλλοντικών και κοινωνικών ζητημάτων. Συγκεκριμένα οι επιχειρήσεις αποτελούν οντότητες οι οποίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται, επηρεάζοντας και επηρεαζόμενες από τα δεδομένα της εποχής και του χώρου δράσης τους. Οφείλουν επομένως να αναγνωρίζουν την ευθύνη που τους αναλογεί, απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον. Να σέβονται δηλαδή τις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας (τον σεβασμό προς τον άνθρωπο - την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την παροχή ίσων ευκαιριών, τον σεβασμό στο περιβάλλον που κληρονομήσαμε και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής).

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκτύπωση E-mail
 

"75 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"

 καταγγέλλουν Ευρωπαϊκές ΜΚΟ

Νέα έκθεση από Ευρωπαϊκές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) αποκαλύπτει ότι οι προσπάθειες των Ευρωπαϊκών κυβερνήσεων για παροχή βοήθειας προς τις φτωχές χώρες του κόσμου υπολείπονται των προσδοκιών και των υποσχέσεων που οι ίδιες έχουν δώσει, κατά 75 δις ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκτύπωση E-mail

 

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ:

ΟΙ Μ.Κ.Ο. ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ

Φαντάζει αξιοπερίεργο μέσα στα σημερινά πλαίσια του ακραίου και παγκοσμιοποιημένου ανταγωνισμού για κέρδη των μεγάλων Πολυεθνικών Εταιρειών, με τις συνεχείς μετεγκαταστάσεις βιομηχανιών για αξιοποίηση του χαμηλού εργατικού κόστους και τις απολύσεις χιλιάδων ειδικευμένων εργαζομένων, την άνευ όρων αξιοποίηση των πρώτων υλών, των σκανδάλων τύπου Enron, να μιλάει κανείς για Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ). Φαντάζει ακόμη πιο αξιοπερίεργο να βλέπει κανείς  τις μεγαλύτερες Διεθνείς Μ.Κ.Ο., ιδίως οικολογικού χαρακτήρα, που ήταν και οι πιο ριζοσπαστικοί κριτές της αντιοικολογικής δράσης των μεγάλων καπιταλιστικών επιχειρήσεων, να προωθούν ταυτόχρονα την Ε.Κ.Ε. ως μια κρίσιμη παράμετρο για την διάσωση του περιβάλλοντος.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκτύπωση E-mail

 

Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο.

Πλησιάζει ένας χρόνος από την έναρξη των διαβουλεύσεων για τον πανελλαδικό συντονισμό των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και παρά τη θετική ανταπόκριση στο διάλογο των τοπικών και θεματικών Μ.Κ.Ο. οι διαδικασίες φαίνεται ότι έχουν πάλι βαλτώσει.

Διαβάστε περισσότερα...
 

ΒΙΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – Καινοτόμες πρακτικές στο Βιοτουρισμό (Πρέσπα - Κορυτσά) / Innovative practices in Biotourism (Prespa-Korca) -- ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ E-LEARNING ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ E-LEARNING ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

content1.jpg

Blogosphera

Αυτο-οργάνωση εθελοντισμού

              & δικτύωση

autorganosi.jpg

_.jpg

      www.wwac.gr w.w.a.c.1.jpg            

ioas.jpg

        www.ioas.gr

      http://www.dionet.gr/                                                                   dho.png                     
logopraxis.jpg
logoedra.jpg
logogrammixois.jpg
grapsasblogspot.jpg