profilmko.png

V.TAKTIKOS&SYNERGATES

taktikosksynergates.jpg 

koinethel1.jpg

econsultant.jpg 
komvos2.png 

diathe.jpg
 
 

kladis2.jpg 
   Παραδοσιακά & Βιολογικά
        Προϊόντα Κρήτης

__1.jpg

Αγρόκτημα Κατσαρός

un.jpg 

  Πράσινη Ανάπτυξη για Όλους

prasini2.jpg

Εθελοντές Δημοσιογράφοι

ethelontes.jpg

  Κοινότητα εθελοντών  διαδικτύου

diadiktio.jpg

         

          Μ.Κ.Ο. Ερύμανθος

erymanthosmko.jpg


 
ΚΛΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ - ΕΡΕΥΝΕΣ - ΜΕΛΕΤΕΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
3ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 69, ΑΘΗΝΑ
2108226562 - 6972448046 
Εκτύπωση E-mail

Νομοσχέδιο δια την δια βίου μάθηση

 
 

Ένα νομοσχέδιο κομμένο ραμμένο στα μέτρα των συντεχνιών της εκπαίδευσης και όχι στις ανάγκες της Ελληνικής κοινωνίας.

 
 
Το νομοσχέδιο για την «δια βίου μάθηση»με την φιλοσοφία την οποία παρουσιάζεται στη διαβούλευση από το Υπουργείο Παιδείας, τα θεσμικά, διοικητικά και οικονομικά εργαλεία τα οποία προτείνει στην ουσία είναι μια προέκταση της τυπικής κρατικής και ιδιωτικής εκπαίδευσης.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκτύπωση E-mail

Επιχορηγούμενα Προγράμματα για επιχειρήσεις των τριών κλάδων (μεταποίηση, εμπόριο & υπηρεσίες) για ψηφιακό περιεχόμενο, ηλεκτρονικές εκδόσεις, διαφήμιση, Internet, κτλ 

Το Υπουργείο Οικονομίας,Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος “Ψηφιακή Σύγκληση 2007-2013” αναμένεται να προκηρύξει τον Ιούλιο 3 προγράμματατα οποία αφορούν όλες τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτύξουν το ηλεκτρονικό μάρκετινγκ, ηλεκτρονικές πωλήσεις, ηλεκτρονικές εφημερίδες & περιοδικά, εξ αποστάσεως μάθηση, κτίση λογισμικών για διαχείριση πελατών και ψηφιακή προβολή και διαφήμιση.

Τα προγράμματα επιδοτούν τον προϋπολογισμό του έργου 60% και το υπόλοιπο 40% με ιδία συμμετοχή. Αφορά τις ΜΜΕ που έχουν ικανοποιητικό κύκλο εργασιών και θέλουν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του διαδικτύου και την ψηφιακή οργάνωση της επιχείρησης τους. Συγκεκριμένα τα προγράμματα είναι:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκτύπωση E-mail
Τι έχει πει ο Πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου τον ρόλο  των οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών.    
 
Είναι γνωστό και γενικότερα αποδεκτό ότι ο Γιώργος Παπανδρέου τόσο ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όσο και ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς υπήρξε πάντα ένθερμος υποστηρικτής του ρόλου των Οργανώσεων της Κοινωνίας Πολιτών, και πολλές φόρες μάλιστα σε αντίθεση με την κομματική γραφειοκρατία. Τώρα που έγινε πρωθυπουργός αξίζει να θυμίσουμε σχετικές δημόσιες ομιλίες για να ανακοινωθούν θέματα και να μπουν στην ημερήσια διάταξη που η κρατική γραφειοκρατία έχει παραμερίσει. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκτύπωση E-mail
Κοινωνικές Συμπράξεις Τ.Α. και Μ.Κ.Ο.
 
Το «Δίκτυο Σύμπραξή Μ.Κ.Ο» παρουσιάζει ένα Μοντέλο Στρατηγικής Συνεργασίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τις Οργανώσεις της Κοινωνίας Πολιτών για θέματα κοινωνικής οικονομίας και περιβάλλοντος.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκτύπωση E-mail
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ- δικτυωθείτε 1Χ100Χ100Χ100=
Για μια ηλεκτρονική εφημερίδα τοίχου στο facebook
Οι πολίτες νοιώθουν πάντα ανίσχυροι μπροστά στα μαζικά μέσα επικοινωνίας ακόμη και όταν έχουν ισχυρές απόψεις και τις γράφουν.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκτύπωση E-mail
Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
και οι προκλήσεις της εποχής μας 
 
Η διοργάνωση των βραβείων “BRAVO” για την Κοινωνική Εταιρική Ευθύνη (ΕΚΕ) που έγινε στις 3 Ιουνίου στο Ζάππειο από το μη Κυβερνητικό Οργανισμό Quality Net, έφερε ξανά στο προσκήνιο το κρίσιμο ζήτημα της κοινωνικής υπευθυνότητας των επιχειρήσεων, αναδεικνύοντας την σημασία της για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την αντιμετώπιση κοινωνικών και περιβαλλοντικών προβλημάτων.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκτύπωση E-mail
Διοργάνωση ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών ΜΚΟ και τοπικών δικτύων και συλλόγων με θέμα: Εθελοντισμός - Κοινωνική Οικονομία, Πράσινη Ανάπτυξη & Περιβάλλον.  
 
 
Τα συνέδρια διοργανώνονται στο πλαίσιο οριζόντιας συνεργασίας Δήμων «Έργου Πολιτών» και συπράξεων των ΜΚΟ.. εν ‘όψει του προγράμματος Καλλικράτη
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκτύπωση E-mail

  Η«Κοινωνική Οικονομία» το  κρυφό έλλειμμα της χώρας    

 

 Στην εισηγητική έκθεση που ακολουθεί παρουσιάζουμε το θεσμικό έλλειμμα της κοινωνικής οικονομίας στην χώρα μας και την συνεχιζόμενη γραφειοκρατική σπατάλη στην διαχείριση των πόρων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου. Τον πολυκατακερματισμό των αρμοδιοτήτων  το έλλειμμα οριζόντιου συντονισμού και σχεδιασμού της κυβέρνησης στο ζήτημα της κοινωνικής οικονομίας και το έλλειμμα ουσιαστικής θεσμικής διαβούλευσης με τις οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών που συνεχίζει να υφίσταται.  

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 65 - 72 από 149

ΒΙΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – Καινοτόμες πρακτικές στο Βιοτουρισμό (Πρέσπα - Κορυτσά) / Innovative practices in Biotourism (Prespa-Korca)

ΒΙΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – Καινοτόμες πρακτικές στο Βιοτουρισμό
(Πρέσπα - Κορυτσά)

content1.jpg

Αυτο-οργάνωση εθελοντισμού

              & δικτύωση

autorganosi.jpg

_.jpg

      www.wwac.gr w.w.a.c.1.jpg            

ioas.jpg

        www.ioas.gr

      http://www.dionet.gr/                                                                   dho.png                     
logopraxis.jpg
logoedra.jpg
logogrammixois.jpg
grapsasblogspot.jpg