profilmko.png

V.TAKTIKOS&SYNERGATES

taktikosksynergates.jpg 

koinethel1.jpg

econsultant.jpg 
komvos2.png 

diathe.jpg
 
 

kladis2.jpg 
   Παραδοσιακά & Βιολογικά
        Προϊόντα Κρήτης

Statistics

OS: Linux g
PHP: 5.2.17
MySQL: 5.5.51-38.2
Ώρα: 06:15
Caching: Disabled
GZIP: Disabled
Μέλη: 11
Νέα: 859
Σύνδεσμοι: 5

__1.jpg

Αγρόκτημα Κατσαρός

un.jpg 

  Πράσινη Ανάπτυξη για Όλους

prasini2.jpg

Εθελοντές Δημοσιογράφοι

ethelontes.jpg

  Κοινότητα εθελοντών  διαδικτύου

diadiktio.jpg

         

          Μ.Κ.Ο. Ερύμανθος

erymanthosmko.jpg


 
ΚΛΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ - ΕΡΕΥΝΕΣ - ΜΕΛΕΤΕΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
3ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 69, ΑΘΗΝΑ
2108226562 - 6972448046 
Εκτύπωση E-mail
_25.9.2015_a.jpg
 
Εκτύπωση E-mail

Τρία νέα προγράμματα δρομολογήθηκαν για μετά τις εκλογές. Σκοπός τους είναι να ενισχύσουν την νεανική επιχειρηματικότητα.

- Ενίσχυση Τουριστικών Επιχειρήσεων για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών

Στόχος του προγράμματος είναι ο εκσυγχρονισμός, η ποιοτική αναβάθμιση και ο εμπλουτισμός των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών των υφιστάμενων πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων, του στρατηγικού τομέα προτεραιότητας του τουρισμού, ώστε να βελτιώσουν τη θέση τους στην εσωτερική και διεθνή τουριστική αγορά.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκτύπωση E-mail
ekdilosi.jpg
 
Εκτύπωση E-mail
Κοινωνικ - Αλληλγγυα Οικονομα
Οι εργασιακς σχσεις που αναπτσσονται στο πλασιο της κοινωνικς αλληλγγυας οικονομας συνθτουν να πολ δσκολο και ευασθητο ζτημα.

Εναι γεγονς τι αυτ το ειδικτερο θμα δεν χει απασχολσει σε μεγλο βαθμ τη θεωρα στην Ελλδα, ακριβς γιατ και το φαινμενο των εναλλακτικν μορφν επιχειρηματικτητας και απασχλησης μλις τα τελευταα χρνια κνει σοβαρ την εμφνισ του στη χρα μας.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκτύπωση E-mail
1)ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
2)ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΣ
3)ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΕΝΤΡΟΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ
 
ΠΡΟΣ: Περιφρεια Αττικς περιφερειρχη κ. Ρνα Δορου
Αντιπεριφερειρχη κ. Κατερνα Θανoπολου
 
ΘΕΜΑ: Δημιουργα ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ -κοινωφελος Ανθρωπιστικς Πολιτιστικς και περιβαλλοντικς δρσης στο ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΡΕΩΣ, με φορα διαχερισης «Αναπτυξιακ Σμπραξη Α/Σ» στην οποα θα συμμετχουν Κοινωφελες και εθελοντικς οργανσεις, Κοινωνικς επιχειρσεις Κοινωνικο Συνεταιρισμο, μαζ με την Περιφρεια Αττικς βσει του νμου 4019/11 περ Αναπτυξιακν Συμπρξεων.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκτύπωση E-mail
ΠΡΟΤΑΣΗ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
 
Μετ τα προαπαιτομενα για το κλεσιμο της συμφωνας με τους εταρους μας στην Ευρπη και την ψφισ τους στη βουλ, αναγκαστικ ρχεται στο τραπζι και το ζτημα της καταπολμησης της διαφθορς. Σε ειδικ σσκεψη λλωστε ο Πρωθυπουργς θεσε το ζτημα ως προτεραιτητα αφο πρτα παραδχθηκε δημσια τι χθηκε χρνος απ το εσωτερικ μτωπο για την καταπολμηση της διαφθορς σο η Κυβρνηση εχε ρξει λο της το βρος στις διαπραγματεσεις με τους εταρους μας.
Αρκετο αρθρογρφοι μλιστα φλα προσκεμενοι γραψαν τι: Ο Τσπρας κανε το λθος να περιμνει να τελεισει με το εξωτερικ μτωπο για να ασχοληθε με το εσωτερικ. Αυτς ο διαχωρισμς ταν τραγικς, αφο πγε στο τραπζι των διαπραγματεσεων γυμνς απ το ριζοσπαστισμ και τη δναμη που θα εχε η αποτελεσματικ διακυβρνηση απναντι στη διαπλοκ και τα καρκινματα της χρας. Μεττρεψε τον εαυτ του απ ισχυρ αντπαλο που την ισχ του φανερνει η διακυβρνησ του, σε διαπραγματευτ χωρς υπαρκτ απειλ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκτύπωση E-mail
«Εναι παγκσμιο το φαινμενο. που απουσιζει η οργανωμνη κοινωνα πολιτν κυριαρχε ο λακισμς ο κρατισμς η διγκωση των κοινωνικν ανισοττων η καταπτηση της κοινωνικς δικαιοσνης η αναξιοκρατα και η διαφθορ»
 
Η ρνηση της πραγματικτητας, η λακστικη ρητορικ, οι αντιμνημονιακς ανοησες, την ρα που η χρα χρειαζταν επειγντως βοθεια απ την Ευρπη και επεγουσες μεταρρυθμσεις, οδγησαν πντε χρνια και πλον σε αλλεπλληλες εκλογικς αναμετρσεις που φεραν αντ τη λτρωση την επιδενωση της οικονομικς κατστασης. Με πρσημο επσης το λακισμ, οι υποκρισες και τα προσωπικ πολιτικ παιχνδια φεραν τη χρα πολλς φορς στο χελος του γκρεμο.
Χρειστηκε, ο εικονικς πνιγμς πως γραψε ο Guardian μετ το δημοψφισμα με το δλλημα «Ετε θα εφαρμσει τις μεταρρυθμσεις, ετε θα αποχωρσει απ την Ευρωζνη και θα δει τις τρπεζες να καταρρουν», και τον επμενο μνα να μη πληρσει κανονικ μισθος και συντξεις, για να αντιληφθε η Ελληνικ πλευρ την θση της και τι λεφτ, χωρς ρους, συμφωνα και μνημνιο δεν μπορον να δοθον .
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκτύπωση E-mail
δη το 2010, πντε ολκληρα χρνια πριν τον σχηματισμ της λακιστικς κυβρνησης συνασπισμο στην Ελλδα, ο ττε Πρεδρος της ΕΕ Χρμαν φαν Ρομπι αποκλεσε τον λακισμ «τον μεγαλτερο κνδυνο για την Ευρπη» (Frankfurter Allgemeine Zeitung, 9 Απριλου 2010). Απ ττε, πολλς φωνς που εκφρζουν το κατεστημνο καναν το διο, απ τη Γερμανδα καγκελριο γκελα Μρκελ μχρι τους αρχισυντκτες της New York Times. λες οι προειδοποισεις χουν τα εξς κοιν χαρακτηριστικ: (1) προρχονται απ ανθρπους που βρσκονται στην εξουσα, (2) εναι ασαφες αναφορικ με την ννοια του λακισμο, και (3) ισχυρζονται τι ο λακισμς εναι (πανταχο) παρν στην ευρωπακ πολιτικ σκην.
 
Σε αυτ το ρθρο θα αξιολογσω την νοδο του λακισμο με βση ναν σαφ ορισμ του. Ιστορικ ο λακισμς αποτελε να περιθωριακ πολιτικ φαινμενο στην Ευρπη, αντθετα με την Αμερικ (Βρεια και Ντια). Τα τελευταα χρνια, τα λακιστικ κμματα της Αριστερς και της Δεξις χουν πετχει θετικ εκλογικ αποτελσματα σε ολκληρη την Ευρπη, παρλο που οι επιδρσεις τους στην ευρωπακ πολιτικ σκην παραμνουν μχρι στιγμς αρκετ περιορισμνες. Ωστσο, αυτ δεν ισχει και στην Ελλδα, η οποα αποτελε τσο ιστορικ σο και σγχρονη εξαρεση στον γενικ καννα στη
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 9 - 16 από 150

ΒΙΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – Καινοτόμες πρακτικές στο Βιοτουρισμό (Πρέσπα - Κορυτσά) / Innovative practices in Biotourism (Prespa-Korca)

ΒΙΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – Καινοτόμες πρακτικές στο Βιοτουρισμό
(Πρέσπα - Κορυτσά)

content1.jpg

Blogosphera

Αυτο-οργάνωση εθελοντισμού

              & δικτύωση

autorganosi.jpg

_.jpg

      www.wwac.gr w.w.a.c.1.jpg            

ioas.jpg

        www.ioas.gr

      http://www.dionet.gr/                                                                   dho.png                     
logopraxis.jpg
logoedra.jpg
logogrammixois.jpg
grapsasblogspot.jpg